Parookaville festival 2023

21 - 23
juli
2023

Parookaville 2023: the city of dreams
Een plek waar al je dromen uitkomen? Dat kan zomaar eens Parookaville 2023 zijn. Ieder jaar wordt er in Duitsland – vlakbij de grens met Nederland – een grote stad uit de grond gestampt. Een stad waar je de dikste beats ter wereld voorbij hoort komen!

Dat Parookaville pas bestaat sinds 2015, valt nergens aan terug te zien. Het festival heeft alles perfect tot in de details uitgewerkt. Podia waar je over vijftig jaar nog over zal praten, liveshows om je vingers bij af te likken, een magistraal randprogramma en een verzameling van de grootste en beste dj’s ter wereld. En het allermooiste? Deze waanzinnige stad ligt om de hoek. Het festival ligt namelijk nog geen vijftien kilometer van de Nederlandse grens.

Op het muzikale programma vind je de beste dj’s ter wereld op het gebied van house, techno, EDM, hardstyle, trap en meer. Een feest van herkenning voor de liefhebber van beats en beuken, maar er valt natuurlijk ook genoeg te ontdekken in de ‘city of dreams’.

Informatie 2023
Wil je dit jaar ook slapen in het prachtige rolstoeltoegankelijke paviljoen? Mail dan uiterlijk 30 juni naar info@nrpu.nl. Afhankelijk van de animo proberen we iedereen een plekje te geven voor één of meerdere nachten.

Meer informatie over Parookaville festival 2023