Ons streven is om ook voor de groep mensen met een handicap of beperking het mogelijk te maken om ook eens naar een groot festival of evenement te kunnen gaan en dan ook alles van A tot Z mee te kunnen maken en de sfeer en de gezelligheid te proeven op de camping ook in de nachtelijke uren.

Daarom hebben wij dit unieke project ontworpen met het bouwen van deze hospitalityunit waar alles aanwezig is zoals: hoog/laag bed, po/douchestoel, tilliften, aangepaste toiletten en douches, drempelvrij, verpleging zoals je thuis ook gewend bent en mocht er een ongelukje zijn gebeuren je direct kunt worden geholpen door de verpleging die 24/7 aanwezig is en je weer in het feestgedruis kunt voegen om verder te feesten en je niet noodgedwongen naar huis moet en je festival alweer voorbij is. In de unit is alle hulp aanwezig die je thuis ook nodig hebt door in de ochtend je ritueel te kunnen doen met behulp van verpleging of partner in de middag een paar uurtjes rust te willen pakken of op welk tijdstip jij in de avond/nacht zegt zo is het mooi geweest , leg mij maar op mijn nest want ik heb het gehad voor vandaag, alles kan!!!

Je zult ons de komende jaren niet alleen op festivals tegen komen maar het kan ook op een beurs zijn of bijvoorbeeld op een meerdaags festijn zoals de TT in Assen.

Dit doel bereiken we door middel van het plaatsen van een mindervalide (hotel/alutent) waarin deelnemers gebruik kunnen maken van alle faciliteiten die ze thuis ook gewend zijn en tevens voor de lichamelijke verzorging die ze nodig hebben gedurende dagen dat ze aanwezig zijn.

Het aanpassen van vakantiewoningen waardoor deze toegankelijk zijn voor mindervaliden
Via subsidieaanvragen bij goede doelen en fondsen, provincies en gemeentes waar wij actief zijn kunnen wij de bovenstaande doelen financieren en bekostigen.

Bestuursleden

Voorzitter: Jeroen Megens
Secretaris: Frank Smulders
Penningmeester: Bennie van Keulen

Beloningsbeleid:
Enkel reis en onkostenvergoeding.

Fiscaalnr: 860062053
KvK: 74885758