Elfia

Elfia
19 - 20
september
2020

Jij, Elfian, bent uniek in je soort.
En toch ben je een shapeshifter. Je verandert je uiterlijk, je verandert je verschijning, je probeert zelfs soms je raciale kenmerken te veranderen.

Elfians zijn meesters in verandering. Ze houden van verschillende outfits, verschillende kostuums, verschillende personages. Ze verrassen graag. Ze vinden het heerlijk om anderen vreugde en verwondering te brengen door nieuwe invalshoeken te tonen van hun fantasie-persoonlijkheden, of door gewoon voor een geheel nieuwe fantasie of historische persoonlijkheid te gaan.

Maar diep van binnen, heel diep beneden is het echte wonder. De echte jij, die altijd straalt door al die verschillende outfits. Daarom hebben wij als andere Elfians zoveel respect voor jou. Er is nooit afgunst of jaloezie wanneer je opduikt in een nieuwe originele draai van je creativiteit. Omdat we het geluk zien dat door elke nieuwe schepping van jou heen straalt. We houden van de droom die je manifesteert en we willen die droom met je dromen.

Op dit moment moeten we geduld hebben. De omstandigheden dwingen ons geduldig te zijn. Maar als het eindelijk daar is, 19 en 20 september dit jaar, zullen we onze dromen delen en zullen we onszelf van onze diepste en mooiste kant laten zien!

Ga naar de website van Elfia